torsdag 21. februar 2013

Død på kjøkkenbenken






Weeeee :-) Jeg fant et super kul print av et dødningehode, og det beste av alt - Vibeke med bloggen bengtgarden. com har lagt det ut slik at man kan laste det ned og printe det ut. Tusen, tusen takk. Om du har lyst på dette kule printet, finner du det her:  

bengtgarden.com er en blogg full av gode ideer og flotte innslag- absolutt verdt et besøk :-) 




Bilder av dødningehoder og en Voodoo knivblokk ... hmmm - kan jo begynne å lure litt. Jeg er kjempesnill og overhodet IKKE voldelig asså - LOVER! (men synes jo at det er innmari kult) .. Ser nå at denne kjøkkenbenken min ser veldig maskulin ut - men bare vent - når våren kommer, blir det maaaaase lyse delikate farger.. Og jeg har noen lyse farger rundt i leiligheten - nå om dagen går det i den aqua grønne fargen (samme farge som arket jeg har i bling ramma).

Sitter å ser på "Herlige hjem" på FEM... Sukk - så mye lekkert!

Vel - ønsker deg en god natt og takk for besøket 


onsdag 13. februar 2013

Love is in the air

En ung mann på jobben bestilte et valentines day kort til kjæresten sin. Jeg er ikke så romantisk, men tok utfordringen og la hodet i bløt. Rart hvordan en idè i hodet mitt, blir HELT annerledes når jeg faktisk begynner å lage kortet. I utgangspunktet hadde jeg sett for meg et kremfarget kort med røde roser - men endte opp med dette :

I LOVE YOU SOM MUCH MY DEAREST FRIEND
AND LOVE OF MY LIFE <3 


Dette er et posekort. På tagen er det bildet av kjæresteparet..
Håper hun likte kortet 


Endelig fikk jeg brukt glidelås båndet. Litt kult, sant?

søndag 10. februar 2013

Koselig besök

Aller først... Gratulerer med morsdagen damer!

I dag har jeg hatt besøk av to gode venninner som jeg er blitt kjent med gjennom jobben. Menyen var: Avokado med skagensalat, reker og sweet chilisaus. Som hovedrett ble det servert ostesuppe og Foccatia.. NAMMENAMM. Både Åse og Gerd Karin hadde med fastelavensboller som vi kosa oss med til kaffen. Tusen takk :-)

De som kjenner meg vet at jeg er en ganske så dårlig kokk, er ikke no glad i å lage mat heller  - men det å pynte og dekke bord og slikt, DET er moro det :-).



Siden det er morsdag i dag, tenkte jeg å gi damene en liten gave. Vet at det er lenge til påske, men det gjør ingen verdens ting- jeg har laget påskeegg. Da jeg er veldig glad i fugler kjøpte jeg en liten pipp pipp til hver, til minne om meg :-)

Da er mini påskeegg og fugler på plass :-)


Bordet ferdig pyntet. Kjøpte Linbrikker på Kid... Digger at det er litt krøllete





Med to gjester er det viktig med navnelapper :-) - Nei da... bordkorta var mest pga påskeeggene - det var viktig at Åse fikk det turkise - det er nemlig hennes farge.  


Her er mine to herlige venninner Åse og Gerd Karin. Legg merke til at Gerd Karin lukker øya og virkelig nyter maten min... er nesten helt sikker på at i det øyeblikket bildet ble tatt så kom lyden: MMMMMMMmmm ut av hennes munn.  hehehe - Ikke bli alt for sint på meg når du ser dette bildet GK (om du er innom bloggen min av og til da)..


Her sitter jeg :-) ... Jepp kjøpt meg ny kjole - Rosa og brun.. HELT mine farger.
Takk for i kveld og takk for at du titta innom bloggen min :-)