søndag 21. oktober 2012

Gult er kult... fra det romantiske til mer maskulint


I september endret jeg litt stil her hjemme - byttet ut det rosa / romatiske / søte med mere svart/ hvitt og maskulint. Klinte til og kjøpte en del gule ting - Og jeg som aldri har likt gult engang. Hehe. Vel, tenkte å vise dere noen bilder av heimen før jeg bytter alt ut med julestæsj.


Digger det nye gulvteppet mitt - Har også kjøpt pledd som matcher- Begge er kjøpt på Ikea. 
 Hvor lurt det er å legge teppe under spisebordet, vil nok vise seg etterhvert.Denne stolen fikk jeg av Ingunn, som igjen fikk den av ei venninne.  Meningen var at stolen skulle brukes i Cafe Nostalgiaa, men da det ble litt stilkræsj, havnet stolen hos meg - I love it. Det er en kontorstol fra 60- tallet.
Som dere ser, så har jeg byttet ut dåpskjolen min med et retro kamera og et Allers fra 1966. Bladet henger over en kleshenger.. .

Kosestolen min. Luddeskinn og pledd fra Ikea, og pute fra Kremmerhuset.
Under harepusen står teksten: " If you chase two rabbits you will catch none" Også på kjøkkenet har det sneket seg inn gule elementer 

Litt "overkill" med knallgult teppe på gulvet kanskje. Av en eller annen grunn så elsker hunden min å spise godbiter  men hun ligger på et teppe - derfor har hun nå fått dette som koseteppe :-) 

Og litt høststemning helt til slutt. Lysestaken med hjort + den mørke med trær er kjøp på Kremmerhuset. 
***

Nå takker jeg for besøket og sier natti natt. I morgen er det mandag.. ny uke, med nye muligheter. Min søte, lille Majo skal klippes i morra- og matmor gleder seg stort. Skal jammen legge ut et før og etter bilde. 
Vel... Sweet dreams folks! 


2 kommentarer:

 1. Så fint og koselig du har det i heimen din.
  Skikkelig stilig kontrast med de gule elementene hist og her.
  Ha en flott uke !

  Klem,Kjersti

  SvarSlett
 2. Koselig du har det! :-) Flotte detaljer! :-)
  ha en finfin dag! :-)

  SvarSlett