søndag 10. februar 2013

Koselig besök

Aller først... Gratulerer med morsdagen damer!

I dag har jeg hatt besøk av to gode venninner som jeg er blitt kjent med gjennom jobben. Menyen var: Avokado med skagensalat, reker og sweet chilisaus. Som hovedrett ble det servert ostesuppe og Foccatia.. NAMMENAMM. Både Åse og Gerd Karin hadde med fastelavensboller som vi kosa oss med til kaffen. Tusen takk :-)

De som kjenner meg vet at jeg er en ganske så dårlig kokk, er ikke no glad i å lage mat heller  - men det å pynte og dekke bord og slikt, DET er moro det :-).Siden det er morsdag i dag, tenkte jeg å gi damene en liten gave. Vet at det er lenge til påske, men det gjør ingen verdens ting- jeg har laget påskeegg. Da jeg er veldig glad i fugler kjøpte jeg en liten pipp pipp til hver, til minne om meg :-)

Da er mini påskeegg og fugler på plass :-)


Bordet ferdig pyntet. Kjøpte Linbrikker på Kid... Digger at det er litt krøllete

Med to gjester er det viktig med navnelapper :-) - Nei da... bordkorta var mest pga påskeeggene - det var viktig at Åse fikk det turkise - det er nemlig hennes farge.  


Her er mine to herlige venninner Åse og Gerd Karin. Legg merke til at Gerd Karin lukker øya og virkelig nyter maten min... er nesten helt sikker på at i det øyeblikket bildet ble tatt så kom lyden: MMMMMMMmmm ut av hennes munn.  hehehe - Ikke bli alt for sint på meg når du ser dette bildet GK (om du er innom bloggen min av og til da)..


Her sitter jeg :-) ... Jepp kjøpt meg ny kjole - Rosa og brun.. HELT mine farger.
Takk for i kveld og takk for at du titta innom bloggen min :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar