mandag 2. desember 2013

Aldri for gammel vel…?

Vi ville ha julekalender på jobben i år. Alle skulle kjøpe med seg to gaver hver (til 25 kr stk).. Jeg tok på meg jobben med å ordne i stand kalenderen. Hva trenger man foruten pakker? - Jo, tall fra 1 - 24 og navnelapper.. så da satte jeg igang med å lage navnelapper da:


Treskjeer fra Europris, kokesjokolade (mørk, lys og hvit) små marshmallows,  polkagris stokker,  kakepynt, kakao




Jeg hadde lyst til å gjøre litt ut av navnelappene i år , sånn bare for å sette standarden mener jeg .. hehe :-), så jeg valgte å lage "Kakao på pinne"

Jeg har skrevet navn på treskjea (skrives det sånn), lagt noen små marshmallows og en stokk som ekstra snacks i posen.. 


Det finnes utallige oppskrifter på "Kakao på pinne" på nett. Oppskriften jeg brukte, fant jeg HER



HELL VARM MELK I ET KRUS
SETT SJOKOLADEPINNEN OPPI MELKA
RØR RUNDT 
LEGG NOEN MARSHMALLOWS PÅ TOPPEN 
NYT!

3 kommentarer:

  1. Hei Lisa! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Ang trommen; den er kjøpt i en antikvitetsbutikk i Danmark og er fra det gamle tradisjonelle tivolikorpset i København. Har derfor en unik historie og samlerverdi. Jeg selger den gjerne til deg, MEN kan dessverre ikke selge den for mindre enn 2000.- - kostet 2500 når jeg kjøpte den. Det er jo dessverre ikke akkurat hva man kan kalle "billig penge".. Men ta kontakt hvis du fortsatt er interessert. Klem C

    SvarSlett
  2. Åh så genialt med de kakaopinnene! Du er flink!

    Takk for all fine kommentarer inne hos meg, du er god. Dessverre får jeg ikke kommentert tilbake så ofte som jeg ønsker, men jeg er i alle fall her nå *blunkesmil*

    Ønsker deg en finfin start på uken!
    Her blir det en hektisk uke, da jeg er på jobbreise med konsern og er ikke hjemme igjen før fredag *hyl* - lenge for en som er så hjemmekjær som meg.

    klem og smil ♥
    maia

    SvarSlett