onsdag 22. januar 2014

2014 - Skjerpings!!

Nå er det jammen lenge siden jeg har vært innom her :-). Var "hjemme" i Sande i jula og tok masse fine bilder som jeg tenkte å legge ut her i bloggen min, men det er tydeligvis langt mellom tanke og handling. Uansett, så ønsker jeg dere et riktig godt nytt år :-). Har dere noen Nyttårsforsetter? Det har jeg... og ihvertfall ett av dem har jeg tenkt å gjennomføre, så får vi heller (om noen mnd) se hvilke (t) det ble). Her er mine Nyttårsforsetter for 2014:

  • Gå ned minst 7 cm rundt livet (helst 10). Dette er rett og slett for å få vekk det som kalles "farlig fett"- Dette skal være i boks innen 15 juni (d.å)  - DET ER MÅLET :-). Jeg har en sommerkjole som jeg passet for 2 år siden… Den SKAL jeg inn i til sommeren. - Klarer jeg ikke å komme igang med trening og sunt kosthold (spise 5 ganger om dagen, og ikke 2 som jeg alltid har gjort) innen Mars- blir det innmelding på treningssenter og PT!!! - Men satser på å klare det selv, rett og slett med ren VILJESTYRKE


Bildet er lånt fra Iform.no. Er det desverre IKKE sånn jeg ser ut - ennå :-)  • Skal bli "Flaskedama" her i bygda. Skal plukke opp flasker jeg finner utendørs (og innendørs om jeg klarer å smiske til meg noen på jobben :)- Jeg drikker ikke særlig mye brus så jeg får satse på å finne mange… Pengene for panten skal jeg legge i egen sparebøsse (som KUN kan åpnes med bokseåpner)… I Desember 2014 åpnes bøssa og pengene brukes på julegave til meg selv. (blir spennende å se…) 

  • Handle matvarer kun 1 gang pr uke! - Dette begynte jeg så smått med i fjor. Planla middagsretter og annen mat (+ andre nødvendige ting) for en uke om gangen. Dette er en fin måte å spare både tid og penger på … Dessuten slipper man å irritere seg over at man ALDRI vet hva man skal ha til middag. Dette er altså mine Nyttårsforsetter… JEG HEIER PÅ MEG!!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar