fredag 31. mai 2013

Hasta la vista...

Enda en gang har jeg laget kort til en som slutter hos oss på jobben. Sånn er det når man har mange midlertidig ansatte... Koselig når de begynner og trist når de slutter.


Har jo forelsket meg litt i disse sjokoladekorta da.. :-). Ark fra Pion design. Bilde funnet på nett. Stempel fra North Star. Dymo tekst og filmstripe fra Tim Holtz. Stjernene er stempler fra North star.. stemplet på baksiden og klippet rundt. 



Kortet inni. Plass til en 100 gr sjokoladeplate 



Baksiden av kortet 

Lykke til i ny jobb Geir - de er heldige som får deg på laget sitt :-)
En liten tilleggsopplysning: den skjønne jenta som jeg laget kort til 1 mars, er tilbake hos oss for å jobbe i sommer ... Jippih. Good to have you back Miriam :-)


lørdag 25. mai 2013

Blomstringsløpet

Om Blomstringsløpet (fra Facebook) : Blomstringsløpet er eit årvisst mosjonsløp (og - marsj) over strekninga Hanahaug - Borggarden (Saften) på Leikanger; ca. 4 km. Blomstringsløpet går ein fredag i mai - i år 24. mai - og er ope for både idrettsutøvarar, mosjonistar og alle andre.- For de som lurer... Jeg går under begrepet "alle andre" 


For to år siden gikk jeg dette "løpet" for første gang.. Kirsti og jeg gikk sammen og der og da ble vi enige om at dette skulle bli vår tradisjon. Året etter, sviktet Kirsti meg og jeg droppet løpet ( var egentlig veldig greit for det pøsregnet).. Også i år hadde Kirsti tenkt å svikte meg (begynte å bli en rimelig dårlig tradisjon dette), men heldigvis ble ting annerledes og det ble blomstringsløp på oss i år. Tradisjonen er back on track :-) 


Kirsti og meg - Blomstringsløpet 

Det var Quiz på ruta også, og vi, sammen med Maichen (arbeidskollega)  og Arve (mannen til Kirsti), klarte å svare riktig på ALLE spørsmålene - premien var en grønn t- skjorte med bilde av et tre i blomstring... 


Etter løpet var vi varme og tørste - vi bestemte oss for å ta en tur på Herman (utestedet i bygda vår) . Det ble en super duper jentekveld med kald drikke og god snacks :-).. og ikke minst, godt selskap (kom jo noen å satte seg sammen med oss ut på kvelden. 



Flotte damer og arbeidskollegaer.. Maichen, Inger og Kirsti - Happy girls :-) De som er observante, vil nok se at Inger har vært hjemom å skiftet klær :-) 


Her er jeg og Inger .. Og vi smiler og vi smiler (men det var skikkelig gøy asså )



TAKK FOR EN SUPER ETTERMIDDAG  OG KVELD JENTER :-)  



fredag 24. mai 2013

Til en sauebonde og kona hans

Ei venninne skulle i bryllup. Brudgommen er sauebonde og da visste jeg at jeg hadde det rette bilde liggende, klar til bruk :-). De som kjenner meg, vet at jeg ikke er særlig romantisk og "sliter" nok litt med å lage et kjærlighetskort.. Vel, dette ble resultatet.








tirsdag 21. mai 2013

En bestilling...

Fikk forspørsel av ei på jobben om jeg kunne lage et kort til sønnen hennes som fylte 30 år.. og den æren takket jeg selvfølgelig ja til :-)

Jeg digger herre / guttekorta til Pia. Ta en på bloggen hennes her:  http://pias-hobbyland.blogspot.no og jeg har brukt et av hennes kort som inspirasjon... Har vel så og si lifta det.. men har jo endret litt :-) (Håper du tilgir meg Pia)

Her er originalen: http://pias-hobbyland.blogspot.no/2013/05/konfirmantkort.html og her er kortet jeg har laget :


Gratulerer til Kenneth som fylte 30 år den 20 mai. Har laget et staffelikort med bilder av jubilanten. Da det ikke er skrivefelt på kortet har jeg laget en lomme inni kortet til to tags - stempel på den ene siden - plass til å skrive på den andre. 


søndag 19. mai 2013

Ei tøff og herlig jente

ble konfirmert i dag, og jeg har laget et kort til henne....


Gratulerer med dagen til Aurora og alle andre som ble konfirmert i dag. Fantastisk at været viste seg fra sin absolutt beste side .... Glad jeg slapp å gå i bunad i dag - tilbrakte dagen på verandaen med iskald saft og romanserien "Der vinden hvisker". :-) I denne serien foregår handlingen i Sande i Vestfold - det er den bygda jeg er fra :-).




tirsdag 14. mai 2013

Så sant, så sant

Kan ikke si meg annet enn enig i ordtaket "Hunden, menneskets beste venn". Majo Nes er en Bichon Frisè på 5 år. Hun (ja, hun er ei tispe selv om hun heter Majo) er morsom, kresen, litt drama queen, litt "sjefete" om hun finner det for godt (ovenfor andre hunder), kjempesnill og helt utrolig kosete. Hun sover i armkroken min om natten. Får jeg kjæreste en gang, må han nok sove på campingseng ved siden av senga vår (ja, vår .. hehe).




"They are like fluffy little white clowns when they are awake and fluffy little white angels when they sleep!" - Mercedes Rules



Jentekveld foran TV`n <3



















mandag 13. mai 2013

Den lekker

 helt sikkert... kartongen som jeg har laget til ei venninne på bursdagen hennes.
Hva lager man til ei som lager kort selv? hmmm... vel, jeg valgte å lage en liten kartong (fordi jeg visste at hun aldri har laget sånn og derfor ikke ville sammenligne med sine egne verk).



Papir fra Pion design... og litt flaks hadde jeg gitt - fant bånd med samme mønster som arket. Jeg har jammen mye rart i hobbyskapa mine <3





 Hver uke får vi tilkjørt frukt/ nøtter på jobben, og Marianne (som mottakeren heter) skynder seg å spise opp alle Cashewnøttene i nøtteskåla for det er det eneste hun tåler sier hun .. Derfor - cashewnøtter i kartongen. 


søndag 12. mai 2013

YES Please...


<3 <3 <3

Er man litt sprø når man rett og slett forelsker seg på nett? Vel, jeg så bilde av denne buksa på en nettside og forelsket meg helt... Sukk.. 

Nå er et eksemplar hjemme hos meg - og selv om den kostet (for meg) en formue... så er den verdt hver krone. Buksa er av merket "Please"... YES please.. hihi...


Please buksa mi .. sukk.
Var også innom H&M og fikk med meg en kul genser 


Hjerte på stumpen :-)

Kan noen fortelle meg hvorfor det er klin umulig å få ta i "Kawasaki sko"? .. De er visst ikke in lenger fikk jeg beskjed om da jeg etterlyste dem i skobutikken..  IN?... Hallo, har man en gang prøvd Kawasaki, blir det alltid Kawasaki. Utrolig gode å gå i. Vel, jeg fikk tak i på nett og går ennå en sesong i møte med gode sko :-).
De svarte Ecco skoa kjøpte jeg på Fretex til den nette sum av 89 kr - et kupp!! 


Og by the way....


Jeg har vært på vent... Ville vente med å kjøpe denne serien til de kom i Paperback, men så kom de på supersalg gitt... og nå er det endelig min tur til å lese bøkene... Velkommen etter :-)




Så var det den tiden igjen...


Kom mai du skjønne milde ... tra la la osv ...
Det er vår og konfirmasjonstid. Jeg har fått bestilling på kort til en gutt,  og har prøvd med på "Vest kort". Denne malen var helt umulig å finne på nett, så da har jeg laget min egen.




Foran på vesten... Har pyntet med knapper og "bestefarklokke"




Baksiden av vesten, med dato for konfirmasjonen 



Kortet inni :-) Bak den store stjerna er det en pengelomme. 






onsdag 8. mai 2013

En annen kjær, "gammel" ting....

Da NIB godtar at man sender inn to bidrag til mai ufordringen "Bruktduellen", (som jeg også har skrevet om HER), deltar jeg med ennå en av mine absolutt favoritter... Nemlig pappas PALETT. At den er godt brukt er det vel ingen tvil om :-)?- Om en palett er en godkjent interiør "ting" i denne utfordringen, det vet jeg ingenting om - men for meg er det en av de vakreste pyntegjenstander og ikke minst, et kjært minne.



Paletten har fått æresplass i det gamle svarte skapet mitt som jeg har skrevet om tidligere,
men måtte plasseres på gulvet for at bildet ikke skulle bli ALT for mørkt.



Godt brukte malingstuber og litt maleverktøy har jeg også tatt vare på.

Nesten så jeg kjenner lukta av pappa når han malte <3












En gammel favoritt


NIB (Norske interiør bloggere) samarbeider med FINN.no om månedenes utfordring: "Bruktduellen".
Da jeg leste om denne utfordringen tenkte jeg med en gang: "dette må jeg bli med på, jeg har jo verdens vakreste, gamle (og kjempetunge) skap". 

Min første NIB utfordring ever... Ja, min første interiør utfordring i det hele tatt når jeg tenker meg om.

Dette skapet fant jeg på låven hos mine "foster besteforeldre" da jeg en gang på 90 tallet var på leit etter noe helt annet... Der sto det... nedstøvet, trist og luktet mugg. Det endte med at jeg fikk med meg skapet hjem. Hvem hadde trodd at dette ville bli mitt favoritt møbel?  Da skapet er den øverste delen på et laaangt større skap (ALT for høyt til å få plass under taket mitt) måtte jeg få laget en ramme som den kunne stå på :-).

Skapet er øverste del av et skap som en gang i tiden har stått i en gullsmed forretning i Drammen 



Litt vanskelig å ta et pent bilde av et skap med glassdører (blir litt speilbilde kan man si) 


Om du ønsker å lese mer om Bruktduellen på Finn.no, finner du info HER. Andre flotte bidrag til Bruktduellen på NIB, finner du HER...