søndag 26. januar 2014

Sukk…. Jeg er forelsket!!!

Kall meg gjerne overfladisk eller materialistisk, men jeg er rett og slett FORELSKET i en gjenstand.  Bortsett fra maleriene som pappa har malt, er dette den vakreste (døde) tingen jeg eier. Se da dere… SE!!! 
Trommen er en Dansk Tivolitromme :-), kjøpt i en antikvitetsbutikk i Skanderborg. Nettsiden deres finner du HER.  Min kjære kusine fikk trommen sendt til hennes adresse i København. Deretter fraktet hun tromma til Stavanger og derfra sendte hun den i posten til meg… Snakk om service!!! Ikke nok med det - tromma endte opp som en gave til meg fra henne. Jeg har verdens beste kusine:-). 1000, 1000 takk vakre Marion. <3

Jeg er nok blitt mer nostalgisk med åra…. og siden jeg tross alt er 100 % dansk så er det godt å ha noen ting fra landet "mitt". Rart hvordan man endrer syn etterhvert som man blir eldre, og setter pris på de "enkle" ting. (er ikke sååå gammel ennå asså - bare høres litt sånn ut). Har ikke så mye familie igjen i Danmark…. trist, for jeg savner "hjemlandet" mitt litt. Kanskje på tide å ta seg en tur snart? - Får se… kanskje dette bør bli planene for sommerferien???

<3

Flere bildet av vidunderet: 


<3

Bare så det er sagt: Ikke så ille å være dansk i Norge heller :-) 

<3


Neste fine ting jeg skal skaffe meg, blir nok en av disse: 

Takk for at du titta innom. Ønsker deg en herlig søndag! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar